Trond Giske truer onlinespilling

Trond Giske truer onlinespilling igjen

Og tvinger kommuner til å ta inn de nye spillemaskiner fra Norsk Tipping.

Nok en gang er Trond Gske ute med sin kløyvete tunge. Han er så besatt av å stoppe online spilling at han er llig til å forby betaling via visakortet til utenlandske selskap. Han legger til grunn at forening- og idrettsmiljøet taper mye penger på at folk spiller på nett.

Det blir bare tragiskt når f.eks hele pokernorge ber om få til en eller annen mulighet for å få skattet av sine gevinster og spilleselskaper er villige til å både betale lisensavgift og støtte foreningslivet.

I Sverige har den nye regjeringen tenkt akkurat slik. De vil ta ut en lisensavgift til onlineselskaper og de som ikke vil være med på den dealen, blir stengt ute fra markedet.

Videre går han ut i Aftenposten idag og tvinger på kommunene de nye norske spilleautomater selv om ordførerne i de fleste komuner ikke vil ha de. Statssekretær Halvard Ingebrigtsen nevner at midlene fra Norsk Tipping er et spleiselag og at kan være aktuelt med en skjeivere fordeling for de kommuner som sier nei.

Tidligere næringsminister Bjørn Rosengren i Sverige sa en gang at Norge er den siste kommuniststat i Europa, og det er akkurat hva Norge har blitt med denne regjering.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*