Tror spillerne har bedre kontroll da.

Svenska Spel åpent døgnet rundt

I mars startet Svenska Spel sin pokerside, man kom fort opp i 100.000 registrerte spillere. Meningen med deres satsning var at spillerne skulle kunne kontrollere sitt spill bedre. Før man kunne starte å spille oppga man en øvre grense på hvor mye du skal spille for. Dette ble spart og liggende i klienten. Man stengte også pokersiden nattetid for at mennesker som f.eks hadde vært ute på byen ikke skulle stte ned å spille.

Dette virket ikke særlig bra. Når Svenska Spel stengte gikk spillerne bare til en annen klient og fortsatte å spille der. Dette er grunnen til hvorfor vi endret åpningstidene. Spillerne har bedre kontroll om de er hos oss sier informasjonssjef Andreas Jansson.

Svenska Spel lanserer også bord der det er obligatorisk med 5 minutters pause per time, dette gir spillerne tid til en tissepause og reflektere over sitt eget spill. Utover dette er det også bord for nybegynnere hvor man har litt lengre tid på seg til å bestemme sitt neste trekk. Den nye klienten vil også inneholde hånd historikk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*