To pokerklubber ranet på en uke.

Nytt væpnet ran mot pokerklubb

Natt til lørdag var det dags igjen. To væpnete ranere stormet lokalet til All-in pokerklubb i Oslo.

Denne gangen var ranerne mer aggressive. Spark, slag og pepperspray ble brukt for å overbevise spillerne til å levere fra seg pengene. Hele situasjonen var ganske dramatisk sier en av driverne.

Turneringen som ble spilt på fredag var ferdigspilt og noen spillere satt igjen og spilte i et cash-lag. Det var ikke noen store innsatser som det ble spilt om, og det er ennå ikke kjent hvor mye penger ranerne fikk med seg.

Ranerne som var av utenlandsk opprinnelse var veldig nervøse og urutinerte. Når de fant ut at det var så lite penger, startet de misshandlingen. Takk og lov ble ingen alvorlig fysisk skadet.

Dusør

Nå begynner pokerspillerne i Norge å bli frustrerte og det har blitt startet en kronerulling til dusør for den som kommer med tips som gjør at disse ranerne kan bli tatt. På en av norges største forum for pokerspillere, skriver en spiller at han sponser et innkjøp til European Poker Tour finalen i Monte Carlo (verdi €10.000). Andre spillere, kjente som ukjente bidrar med alt fra $100 till $3.000. Det er tydelig at man vil få disse ranerne fast, så fort som mulig.

Saken ble anmeldt søndag morgen, og politiet hadde også denne gangen hørt om ranet før en anmeldelse kom. Politiet vil i dag sikre spor og avhøre vitner. Det er en stor sjanse at det handler om de samme ranerne.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*