Blir ikke samme modell som i Sverige.

NM skal ikke arrangeres av NPF i 2018

I Sverige har pokerforbundet besluttet å ta tilbake ansvaret og arrangementet rundt SM i 2018. I år opplevde spillerne en del rot rundt SM som ble arrangert av Svenska Spel på det statlige kasinoet i Stockholm. Det handlet artig nok om dresskoden. Spillerne kom ikke inn med solbriller og caps f.eks. Etter en stund diskusjon med det Svenske pokerforbundet gikk Svenska Spel med på at spillerne fikk kle seg med dette.

SM 2018 vil bli arrangert i Tallin og det Svenske pokerforbundet har gitt tillatelse til samtlige spilleselskaper å arrangere satelitter. Vi vil da få en større bredde blant spillerne, og arrangementet vil da ikke bli låst ved at kun de rikeste har mulighet til å delta, sier ordfører Peder Månsson.

Ikke Kapasitet

I Norge vil det bli som vanlig neste år. NPF har ikke kapasitet til å arrangere NM sier Hanna Nilsson. Fropsy vil fortsette å gjøre dette, han har arrangert NM i mange år og vi støtter han selfølgelig. Fropsys NM er etter NPF’s mening det offisielle Norgesmesterskapet i Texas Hold’em limit og no-limit avslutter hun.

Problemet med at en privatperson står som ansvarlig for NM, er at det blir veldig dyrt for mange å være med. 3.000-5000 kroner + reise og opphold må man regne med. Et Norgesmesterskap er noe alle burde få sjansen til å delta i sier en profilert pokerspiller i Norge.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*