Hayden Christensen skal spille Hellmuth

Hayden Christensen skal spille Hellmuth

Starter filmingen neste år. Hayden Christensen skal spille karakteren Phil Hellmuth, dette bekrefter Phil nå.

Hayden som er mest kjent som Anakin Skywalker i filmen Star Wars skal være “lærling” en stund, og Phil tror han vil gjøre en glimrende fremstilling som The Brat.

Phil “the pokerbrat” Hellmuth er hatet av mange og elsket av mange (nåvel), og nå blir livet hans en spillefilm. Når pokernytt.no pratet med Phil tidligere i sommer var han mektig lei det kommersielle styret rundt pokern. Han mente at hans pokerspill var blitt lidene. Han sa videre at nå var alle prosjektene i havn og at han skulle konsentrere seg kun på poker’n en stund fremover.

Vi har faktiskt sett en ny Hellmuth denne høstsesongen. Han har ikke gått på så mange tåredryppende tilter, og med vannkammet sidesleik, tok han endelig sitt etterlengtende tiende armbånd under årets WSOP.

Filmen med arbeisnavnet “The Madison Kid,” skal etter planen starte filmingen under april 2007. The Madison Kid handler om Phil’s tidlige liv, der han startet med poker under sin utdanningsperiode. Vi vil også oppleve de gamle klubbene han var et fast inventarie på.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*